Nieuws uit de regio ?

Veelgestelde vragen en antwoorden op de wachtwoord e-mail

Veelgestelde vragen en antwoorden op de wachtwoord e-mail Gisterenmiddag (rond 17:30 uur) hebben wij een e-mail verstuurd met daarin een nieuw wachtwoord. Mogelijk heeft u vragen. Hieronder vindt u antwoorden op de meest gestelde vragen.

Huren van actium

Welkom op hurenvanactium.nl. Onze nieuwe website, waarop wij dagelijks woningen publiceren. Kijk gerust eens rond om alle mogelijkheden die de website biedt, te bekijken.

Welkom op www.hurenvanactium.nl

Als woningzoekende was u gewend om via onze website www.actiumwonen.nl te reageren op het woningaanbod. Vanaf heden publiceren we onze woningen op WoningNet en kunt u op deze nieuwe, gebruikersvriendelijke website terecht: www.hurenvanactium.nl. Uiteraard is het ook nog mogelijk om via de huidige website gemakkelijk door te klikken naar het woningaanbod.

Uitleg en informatie ?

×
Vragen over wachtwoord e-mail

Heeft u vragen over de wachtwoord e-mail van dinsdag 7 februari, klik dan hier voor antwoorden op de meest gestelde vragen.

x
Helpmodus is nu actief

De help functie is nu actief. Klik op het ?-icoon om uitleg te krijgen bij dat betreffende onderwerp. Klik nogmaals op "Help?" om de helpmodus te sluiten.