Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×

Welkom

Inschrijven bij WoningNet

Om in aanmerking te komen voor een huurwoning van Actium heeft u een inschrijving nodig. U kunt zich inschrijven als u voldoet aan de volgende voorwaarden:

  • U bent minimaal 17 jaar oud (u komt pas vanaf 18 jaar in aanmerking voor een woning)
  • Uw huishoudinkomen is niet hoger dan €42.436,- (prijspeil 2019)
  • U staat nog niet ingeschreven als hoofd- of medeaanvrager

Wel of niet inschrijven? 
Als uw huishoudinkomen hoger is dan €42.436,- dan komt u niet in aanmerking voor een sociale huurwoning en heeft het geen zin om u in te schrijven als woningzoekende. Uw inkomen kan altijd veranderen. Het is daarom belangrijk dat u zelf de afweging maakt of inschrijven zinvol is.

Bent u op zoek naar parkeerruimte of een woning die per direct te huur is? Dan is inschrijven niet nodig. Ook zonder inschrijving (en met een inkomen hoger dan €42.436,-) kunt u reageren op dit aanbod.

Inschrijven en verlengen
Na het versturen van uw persoonsgegevens ontvangt u een e-mail met een activeringslink. Hiermee kunt u uw inschrijving activeren. Na betaling van het inschrijfgeld (eenmalige machtiging of internetbankieren) is uw inschrijving definitief en kunt u reageren op ons woningaanbod.

Een inschrijving bij Actium kost €12,50 per jaar. Wij vragen u jaarlijks per mail of u uw inschrijving wilt verlengen. Zorg er daarom voor dat uw e-mailadres altijd up-to-date is. U bent zelf verantwoordelijk voor de betaling van de inschrijf- en verlengingskosten, ook als u ons bericht niet heeft gelezen of ontvangen.

Let op: uw inschrijving vervalt zodra u een huurwoning accepteert. Ook wordt u automatisch uitgeschreven als u uw inschrijf- of verlengingskosten niet op tijd betaalt.


Privacy

‚ÄčAls u zich inschrijft als woningzoekende, dan verstrekt u persoonsgegevens. Wij gaan hier zorgvuldig, veilig en vertrouwelijk mee om. 

Volgende naar Controle ? Vorige naar Voorwaarden ?

Velden met een * zijn verplicht

Mijn gegevens

Zijn onderstaande gegevens niet juist, ga dan terug naar Stap 2: Persoonsgegevens om ze aan te passen.

Bevestig uw inschrijving

Wij hebben een e-mail verzonden met een overzicht van uw gegevens. Volg de link in de e-mail om de inschrijfkosten te betalen en de inschrijving definitief te maken.

Uitleg en informatie ?

x
Helpmodus is nu actief

De help functie is nu actief. Klik op het ?-icoon om uitleg te krijgen bij dat betreffende onderwerp. Klik nogmaals op "Help?" om de helpmodus te sluiten.