Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×

Welkom

Inschrijven bij WoningNet

Om in aanmerking te komen voor woonruimte, moet u ingeschreven staan bij Actium. 

Wel of niet inschrijven? 
Om in aanmerking te komen voor een sociale huurwoning moet uw huishoudinkomen binnen de inkomensgrenzen vallen. Verdient u meer dan 43.000 euro dan komt u niet in aanmerking voor een sociale huurwoning. 
Uw inkomen kan altijd veranderen. Het is daarom belangrijk dat u zelf de afweging maakt of inschrijven voor u zinvol is. 

Bent u op zoek naar parkeerruimte of een woning die per direct te huur is, dan is een inschrijving niet noodzakelijk.  U kunt zonder inschrijving reageren op dit aanbod. Ook als u huishoudinkomen hoger is dan 43.000 euro kunt u hierop reageren.

Inschrijvingskosten
Een inschrijving kost €12,50 per jaar. Wij vragen u jaarlijks of u uw inschrijving wilt verlengen.

Privacy
Als u zich inschrijft als woningzoekende en via Actium een woning zoekt, dan verstrekt u persoonsgegevens. Wij gaan hier zorgvuldig, veilig en vertrouwelijk mee om. 

U heeft een inschrijving bij Actium nodig als u wilt reageren op ons huuraanbod. Uitzonderingen hierop zijn woningen die we direct te huur aanbieden en parkeerruimten. Inschrijven kan via deze site. U moet minimaal 17 jaar oud zijn.

Een inschrijving bij Actium kost € 12,50 per jaar. Als u ingeschreven wilt blijven staan, betaalt u jaarlijks € 12,50 verlengingskosten. U kunt uw inschrijfkosten betalen via iDEAL of door een machtiging af te geven. 

Uw inschrijving vervalt zodra u een sociale huurwoning accepteert. Uw inschrijving vervalt ook als u de inschrijfkosten en/of verlengingskosten niet betaalt.
Inschrijven kan via deze website.  

Volgende naar Controle ? Vorige naar Voorwaarden ?

Velden met een * zijn verplicht

Mijn gegevens

Zijn onderstaande gegevens niet juist, ga dan terug naar Stap 2: Persoonsgegevens om ze aan te passen.

Bevestig uw inschrijving

Wij hebben een e-mail verzonden met een overzicht van uw gegevens. Volg de link in de e-mail om de inschrijfkosten te betalen en de inschrijving definitief te maken.

Uitleg en informatie ?

x
Helpmodus is nu actief

De help functie is nu actief. Klik op het ?-icoon om uitleg te krijgen bij dat betreffende onderwerp. Klik nogmaals op "Help?" om de helpmodus te sluiten.