Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×

Welkom

Huren van actium


De eerste keer inloggen
Als u voor de eerste keer inlogt op hurenvanactium.nl heeft u uw registratienummer en wachtwoord nodig. Deze heeft u rond 9 januari afzonderlijk van elkaar ontvangen in een e-mail of brief. Met dit registratienummer en wachtwoord kunt u inloggen op hurenvanactium.nl.
> Direct inloggen


Gegevens controleren en aanvullen
Als u de eerste keer bent ingelogd is het belangrijk dat u uw gegevens controleert en waar nodig aanvult. Controleer vooral uw:
- e-mailadres;
- gegevens over uw huishouden;
- inkomensgegevens. 
Deze gegevens zijn van belang als u wilt reageren op het woningaanbod. Kloppen de gegevens niet, dan vult u ze zelf aan. Zo vergroot u de kans om een passende woning te vinden, en voorkomt u teleurstelling nadat u op een woning gereageerd heeft.
> Controleer uw gegevens 

Ik weet mijn wachtwoord niet meer
Op de inlogpagina kunt u klikken op “wachtwoord vergeten?”. Met uw registratienummer of uw e-mailadres kunt u vervolgens een nieuw wachtwoord aanvragen. Deze ontvangt u in uw mailbox.
> Nieuw wachtwoord aanvragen 

Ik weet mijn registratienummer niet meer
Op de inlogpagina kunt u klikken op “Wachtwoord of registratienummer vergeten?”. 
Met uw e-mailadres kunt u vervolgens uw registratienummer opvragen. Deze ontvangt u in uw mailbox.
>Registratienummer opvragen 

Vragen?
Heeft u andere vragen over hurenvanactium.nl neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 0900 0604 of stuur een e-mail naar info@actiumwonen.nl.
> Neem contact met ons op 

 

Uitleg en informatie ?

x
Helpmodus is nu actief

De help functie is nu actief. Klik op het ?-icoon om uitleg te krijgen bij dat betreffende onderwerp. Klik nogmaals op "Help?" om de helpmodus te sluiten.