Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×

Welkom

Welkom op www.hurenvanactium.nl


Wat moet u doen?
U kunt alleen reageren op woningen als u bent ingeschreven en beschikt over een werkend e-mailadres. 

Als u voor 20 december 2016 al ingeschreven stond, dan heeft u van ons een inlogcode en wachtwoord ontvangen. Hiermee kunt u inloggen op deze site.
Het is noodzakelijk dat u uw gegevens controleert en activeert. Belangrijke gegevens zijn bijvoorbeeld uw huishoudsamenstelling en het verzamelinkomen van uw huishouden. Zijn de gegevens niet compleet of niet juist, werk ze dan bij door ze aan te vullen of te wijzigen. 
Vanzelfsprekend behoudt u uw opgebouwde inschrijfduur.

Wat verandert er?
Vanaf nu publiceren wij dagelijks woningaanbod op www.hurenvanactium.nl. In elke woningadvertentie staat tot welk moment u de tijd heeft om te reageren. Als u een keer per week op een vast moment op onze website kijkt, dan kunt u in principe geen woningaanbod missen.

Tot nu toe moest u eenmalig inschrijfgeld betalen. Vanaf januari moet u uw inschrijving jaarlijks verlengen en zijn hier ook jaarlijks kosten aan verbonden. We houden deze kosten bewust laag.
Wij sturen u tijdig een herinnering voor een eventuele verlenging.
De nieuwe inschrijfkosten zijn 12,50 euro per jaar. 

Overgangsregeling 
Omdat woningzoekenden die zich voor 20 december 2016 hebben ingeschreven eenmalig 30 euro inschrijfkosten hebben betaald, gaan wij bij deze groep pas over drie jaar starten met het incasseren van de jaarlijkse inschrijfkosten.

Digizine
U kunt zich abonneren op de gratis Digizine. De Digizine is een e-mail met het woningaanbod dat past bij uw woonwensen en inschrijfgegevens. Wilt u dit ontvangen? Vink dit dan aan op uw persoonlijke pagina onder Abonnementen. Vervolgens ontvangt u elke week uw persoonlijke aanbod in uw mailbox.

Uitleg en informatie ?

x
Helpmodus is nu actief

De help functie is nu actief. Klik op het ?-icoon om uitleg te krijgen bij dat betreffende onderwerp. Klik nogmaals op "Help?" om de helpmodus te sluiten.