Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×
Onderwerpen

Welkom

Accepteren en weigeren


Als u voor een woning van ons in aanmerking komt, ontvangt u van ons een uitnodiging per e-mail. In deze mail staat wanneer u uiterlijk moet doorgeven of u de woning wel of niet accepteert. Bij acceptatie van de woning moet u gelijktijdig uw inkomensgegevens aanleveren.

Accepteren of weigeren
Doorgeven dat u een woning accepteert of weigert kan via uw persoonlijke pagina of bij ons.  Houdt u rekening met de vastgestelde termijn voor het doorgeven van uw reactie. De aanbieding vervalt als u niet (op tijd) laat weten dat u belangstelling heeft. Na de bezichtiging moet u tijdig doorgeven of u de woning accepteert.
Accepteert u de woning niet dan zien wij dit als een weigering. In het totaal mag u drie keer weigeren. Daarna wordt u inschrijving voor een half jaar bevroren. 

Voorlopige woningaanbieding
Bent u de eerste kandidaat en heeft u de woning na bezichtiging geaccepteerd? Dan gaan wij over tot het ondertekenen van het huurcontract. Dit doen we in de woning. Wilt u in de tussentijd informatie of heeft u vragen over de woning, dan kunt u altijd langskomen op kantoor of contact met ons opnemen via telefoonnummer 0900-0604. 

Inkomensgegevens
Als u de woning accepteert, moet u gelijktijdig uw inkomensgegevens aanleveren. Zonder inkomensgegevens kunnen wij u geen woning toewijzen. Klik hier om te zien welke gegevens wij van u vragen.

Opnieuw inschrijven
Na het accepteren van een huurwoning en het ondertekenen van uw huurcontract vervalt uw inschrijving bij Actium. Om in de toekomst weer in aanmerking te komen voor een andere sociale huurwoning moet u weer opnieuw beginnen met inschrijftijd opbouwen.


Uitleg en informatie ?

x
Helpmodus is nu actief

De help functie is nu actief. Klik op het ?-icoon om uitleg te krijgen bij dat betreffende onderwerp. Klik nogmaals op "Help?" om de helpmodus te sluiten.