Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×
Onderwerpen

Welkom

Bezichtigen


Als u geïnteresseerd bent in de woning, dan nodigen wij u uit om de woning te gaan bezichtigen.

Er kunnen zich drie situaties voordoen:

  1. U krijgt de contactgegevens van de huidige huurder en u maakt zelf een afspraak om de woning te bezichtigen.
  2. De woning staat leeg en u kunt bij ons op kantoor de sleutel ophalen om de woning te bezichtigen.
  3. Er vindt een groepsbezichtiging plaats. Samen met een medewerker van Actium en een aantal andere woningzoekenden gaat u de woning bekijken op een vastgesteld tijdstip.

Verder wordt u in de uitnodiging geïnformeerd wanneer u uiterlijk moet doorgeven of u de woning wel of niet accepteert en vragen wij u om inkomensgegevens aan te leveren. 
 
Accepteren of weigeren
Doorgeven dat u een woning accepteert of weigert kan via uw persoonlijke pagina of bij ons. Houdt u rekening met de vastgestelde termijn voor het doorgeven van uw reactie. De aanbieding vervalt als u niet (op tijd) laat weten dat u belangstelling heeft. Na de bezichtiging moet u tijdig doorgeven of u de woning accepteert.
Accepteert u de woning niet dan zien wij dit als een weigering. In het totaal mag u drie keer weigeren. Daarna wordt u inschrijving voor een half jaar bevroren. 

Voorlopige woningaanbieding
Bent u de eerste kandidaat en heeft u de woning na bezichtiging geaccepteerd? Dan gaan wij over tot het ondertekenen van het huurcontract. Dit doen we in de woning. Wilt u in de tussentijd informatie of heeft u vragen over de woning, dan kunt u altijd langskomen op kantoor of contact met ons opnemen via telefoonnummer 0900-0604. 

Opnieuw inschrijven
Na het accepteren van een huurwoning en het ondertekenen van uw huurcontract vervalt uw inschrijving bij Actium. Om in de toekomst weer in aanmerking te komen voor een andere sociale huurwoning moet u weer opnieuw beginnen met inschrijftijd opbouwen.

Uitleg en informatie ?

x
Helpmodus is nu actief

De help functie is nu actief. Klik op het ?-icoon om uitleg te krijgen bij dat betreffende onderwerp. Klik nogmaals op "Help?" om de helpmodus te sluiten.