Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×
Onderwerpen

Welkom

Een woning zoeken


Als u bent ingeschreven bij Actium kunt u reageren op ons woningaanbod. Iedere dag vindt u nieuw woningaanbod op de website.

Woonwensen
Op uw persoonlijke pagina kunt u uw eigen woonwensen opslaan. U kunt bijvoorbeeld aangeven welk soort woning u zoekt en in welke gemeente. U hoeft dan niet iedere keer dat u de website bezoekt uw woonwensen aan te geven. Meer informatie.
 
Slaagkans
Als u bent ingelogd, ziet u bij iedere woningadvertentie uw persoonlijke slaagkans: zeer hoog, hoog, gemiddeld, laag of zeer laag. Deze slaagkans laat zien hoeveel kans u maakt op de woning. 
 
Digizine
Met een gratis abonnement op het Digizine wordt het zoeken naar woningen nog eenvoudiger. Het Digizine is een e-mail met sociale huurwoningen met de hoogste slaagkans die passen bij uw inschrijfgegevens en woonwensen. Daarnaast bevat het Digizine direct te huur woningen. In het Digizine staan maximaal zes sociale huurwoningen uit het reguliere woningaanbod. Op de website ziet u of er nog meer passende woningen voor u zijn. U ontvangt het Digizine maximaal twee keer per week per e-mail. 

 

Uitleg en informatie ?

x
Helpmodus is nu actief

De help functie is nu actief. Klik op het ?-icoon om uitleg te krijgen bij dat betreffende onderwerp. Klik nogmaals op "Help?" om de helpmodus te sluiten.