Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×
Onderwerpen

Welkom

Woonwensen


Op uw persoonlijke pagina kunt u uw eigen woonwensen opslaan. U kunt bijvoorbeeld aangeven welk soort woning u zoekt en in welke gemeente. U hoeft zo niet iedere keer dat u de website bezoekt uw woonwensen aan te geven.

Zo legt u uw woonwensen vast:

  • Log in op Uw persoonlijke pagina;
  • Ga naar Mijn gegevens;
  • Bij Woonwensen geeft u aan wat u belangrijk vindt voor uw nieuwe woning. U kunt hier bijvoorbeeld kiezen uit de verschillende woonplaatsen en wijken, het type woning, het gewenste aantal kamers en de huurprijs;
  • Als uw woonwensen naar tevredenheid zijn ingevuld, klikt u op Opslaan.

Als u op Woningaanbod klikt, krijgt u nu automatisch alle woningen te zien die aan uw woonwensen voldoen en passen bij uw inschrijfgegevens. Links op het scherm staan uw opgeslagen woonwensen, met daarbij de mogelijkheid om deze te wijzigen. De eerstvolgende editie van het Digizine is gebaseerd op uw woonwensen.


Veelgestelde vragen

Hoe vind ik een (specifieke) woning?

U kunt op meerdere manieren het woningaanbod doorzoeken, afhankelijk van of u bent ingelogd of niet. U doet dit door op Woningaanbod te klikken. Bent u ingelogd? Als u op Woningaanbod klikt, krijgt u automatisch alle woningen te zien die aan uw opgeslagen woonwensen voldoen en passen bij uw inschrijfgegevens. Links op het scherm staan uw woonwensen, met daarbij de mogelijkheid om deze te wijzigen.

Ook als u niet bent ingelogd, kunt u het woningaanbod bekijken. Aan de linkerkant van uw scherm krijgt u in dit geval alle woonwensen te zien waaruit u mag kiezen. Zo heeft u de mogelijkheid een gemeente, plaatsnaam, wijk of buurt te selecteren. Maar ook specifieke kenmerken als het soort woning, de oppervlakte en het aantal kamers.

Verder heeft u altijd de mogelijkheid om ‘vrij’ te zoeken: in het veld Vrij zoeken vult u een plaats, woningtype of woningnummer in. Klik vervolgens op Zoeken en u krijgt de woning(en) te zien die aan uw opdracht voldoen.

Wat is het nut van het opgeven van woonwensen?

Als u uw woonwensen vastlegt, wordt het zoeken naar een woning nog gemakkelijker. U kunt bij uw woonwensen niet alleen kiezen uit de verschillende woonplaatsen en wijken, maar ook uit bijvoorbeeld het type woning, het gewenste aantal kamers en de huurprijs. U hoeft dan niet iedere keer dat u de website bezoekt opnieuw uw voorkeuren aan te geven.

Als u bent ingelogd en u klikt op Woningaanbod, krijgt u automatisch alle woningen te zien die aan uw opgeslagen woonwensen voldoen en passen bij uw inschrijfgegevens. En neemt u een gratis abonnement op het Digizine, dan ontvangt u deze maximaal twee keer per week. Dit is voldoende om al het woningaanbod te laten zien. 

U legt uw woonwensen vast op uw persoonlijke pagina bij Mijn gegevens.

Wat zijn bewaarde woningen?

Woningen die u interessant vindt maar nog niet zeker weet of u erop wilt reageren, kunt u eerst bewaren. Al uw bewaarde woningen vindt u terug in een overzicht met de belangrijkste kenmerken op een rij. Zo wordt het gemakkelijker om een keuze te maken.

U vindt uw bewaarde woningen terug in de rechterbovenhoek van iedere pagina. Hiervoor moet u wel ingelogd zijn. De bewaarde woningen worden verwijderd als de reactietermijn is verlopen.

Uitleg en informatie ?

x
Helpmodus is nu actief

De help functie is nu actief. Klik op het ?-icoon om uitleg te krijgen bij dat betreffende onderwerp. Klik nogmaals op "Help?" om de helpmodus te sluiten.