Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×
Onderwerpen

Welkom

Gegevens wijzigen


Uw inschrijfgegevens bepalen voor welke woningen u in aanmerking komt. Bij toewijzing controleren wij of de gegevens van uw inschrijving kloppen. Als deze gegevens onjuist zijn, kunnen wij besluiten om de woningaanbieding in te trekken. Pas daarom bij veranderingen direct uw inschrijfgegevens aan.

Uw inschrijfgegevens wijzigt u eenvoudig via Mijn gegevens als u bent ingelogd. Heeft u al op woningen gereageerd, dan moet u deze reacties eerst verwijderen voordat u uw gegevens kunt wijzigen. Met uw gewijzigde gegevens kunt u vervolgens opnieuw op de woningen reageren.Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mij uitschrijven?

U kunt zich uitschrijven bij Actium:

  • via het aparte uitschrijfscherm;
  • via de website: log in op uw persoonlijke pagina en klik bij Mijn gegevens op Inzien of wijzigen. Aan de rechterkant ziet u direct de knop om zich uit te schrijven;

Let op! Als u actuele en/of lopende reacties heeft, kunt u zich niet uitschrijven. Neem dan contact met ons op voor meer informatie over de procedure.

Hoe kan ik mijn inschrijfgegevens wijzigen?

De meeste gegevens kunt u zelf wijzigen via de website, door in te loggen op www.hurenvanactium.nl. U klikt dan op Mijn gegevens - inzien of wijzigen.

Deze gegevens kunt u niet via internet wijzigen:

naam
geboortedatum
geslacht
naam, geboortedatum, geslacht en adres van de medeaanvrager (u kunt de medeaanvrager wel toevoegen)
inschrijfdatum
urgentie

Als een van de bovenstaande gegevens (behalve urgentie) niet juist staat geregistreerd, kunt u schriftelijk een gemotiveerd wijzigingsverzoek doen. Voeg bij uw verzoek een kopie van een geldig legitimatiebewijs. Stuur uw verzoek naar info@actiumwonen.nl. Wij beoordelen vervolgens of uw verzoek kan worden verwerkt en stelt u daarvan op de hoogte.

Ik sta als medeaanvrager op een inschrijving. Kan ik een eigen inschrijving krijgen?

U kunt niet als medeaanvrager en als hoofdaanvrager staan ingeschreven.

Een medeaanvrager kan een eigen registratie aanvragen door de inschrijving te splitsen. Een splitsing betekent dat de medeaanvrager van de inschrijving wordt afgehaald en een eigen inschrijfnummer aanvraagt. De inschrijfdatum van de nieuwe inschrijving is de datum van bijschrijven op de inschrijving van de hoofdaanvrager. Een splitsing kan niet plaatsvinden als u een woningaanbieding heeft. Bij een splitsing na samenvoeging krijgt de medeaanvrager de inschrijfdatum terug van het oude inschrijfnummer.

U kunt de splitsing aanvragen door telefonisch contact met ons op te nemen. De medeaanvrager ontvangt binnen 24 uur een e-mail met het nieuwe registratienummer en wachtwoord om de inschrijfgegevens aan te vullen en om de betaling van de inschrijfkosten af te ronden.

Ik wil gaan samenwonen. Hoe moeten wij ons inschrijven?

Wilt u samen met uw partner een woning zoeken, dan moet u samen op één inschrijving staan. Als een van beide al staat ingeschreven, dan kan de ander als medeaanvrager op de inschrijving worden geplaatst. Dit kunt u zelf aanpassen: Ga hiervoor naar uw persoonlijke pagina en vervolgens naar inschrijfgegevens.

Als uw partner ook staat ingeschreven kunt u de inschrijvingen samenvoegen:

Bij een samenvoeging schrijft degene met de langste wachttijd de ander als medeaanvrager bij op de registratie. Het registratienummer van de medeaanvrager vervalt daarmee.
Voor een samenvoeging van twee inschrijvingen kunt u contact met ons opnemen.

Kan ik mijn inschrijving ook gebruiken voor een andere corporatie?

Nee, een inschrijving bij Actium geldt alleen voor ons woningbezit. U kunt uw inschrijving en opgebouwde rechten niet gebruiken bij andere corporaties. 

Kan ik mijn inschrijving op de naam van iemand anders laten zetten?

Nee, een registratienummer is persoonsgebonden en kan niet op naam van iemand anders worden gezet.

Uitleg en informatie ?

x
Helpmodus is nu actief

De help functie is nu actief. Klik op het ?-icoon om uitleg te krijgen bij dat betreffende onderwerp. Klik nogmaals op "Help?" om de helpmodus te sluiten.