Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×
Onderwerpen

Welkom

Woonwagens en standplaatsen


Woonwagens en woonwagenstandplaatsen worden samen met het reguliere huurwoningaanbod op Woningnet te huur aangeboden. Om voor een woonwagen of -standplaats in aanmerking te komen, moet u zich inschrijven bij Actium.

Op de volgende locaties verhuren we woonwagens en/of standplaatsen.

Gemeente Assen

Gemeente Noordenveld

Gemeente Westerveld

Noorderpark

Norg

Diever

Assen-Oost

Roderesch

Dwingeloo

Pittelo

Uffelte

Marsdijk

Vledder

Wilhelminaoord

Spelregels en voorrangsregels
Net als voor onze reguliere sociale huurwoningen geldt dat woonwagens en -standplaatsen in principe worden toegewezen op basis van inschrijftijd en dat de reguliere spelregels gelden.
Een uitzondering hierop zijn de standplaatsen. Ook met een inkomen hoger dan € 42.437,- (prijspeil 2019) komt u in aanmerking voor een woonwagenstandplaats. Hoe langer u bij Actium staat ingeschreven, hoe meer kans u maakt. Bij de toewijzing van woonwagens en -standplaatsen gelden de volgende aanvullende voorrangsregels:  

  • Woningzoekenden uit hetzelfde woonwagenkamp (inclusief uitwonende kinderen) hebben voorrang op woningzoekenden uit andere woonwagenkampen en overige woningzoekenden.
  • Woningzoekenden uit andere woonwagenkampen van Actium hebben voorrang op overige woningzoekenden. 

Uitleg en informatie ?

x
Helpmodus is nu actief

De help functie is nu actief. Klik op het ?-icoon om uitleg te krijgen bij dat betreffende onderwerp. Klik nogmaals op "Help?" om de helpmodus te sluiten.