Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×
Onderwerpen

Welkom

Positie opvragen


Enkele uren na de sluiting van de reactietermijn worden de reacties gesorteerd en kunt u uw positie bij Actuele en lopende reacties zien.

Als wij hebben aangegeven dat het resultaat niet bekend wordt gemaakt, ziet u bij uw reactie 'geen resultaat' staan. Meestal ziet u dit bij nieuwbouwwoningen, waarbij meerdere woningen via een advertentie worden aangeboden of bij woningen waarbij de woningcorporatie handmatig een extra controle moet uitvoeren.

Wanneer u in aanmerking komt om de woning te bezichtigen, nodigen wij u hiervoor uit. Wij sturen u een bericht om te peilen of u (nog) interesse heeft in de woning. Het is belangrijk dat u hier  tijdig - per e-mail - op reageert. Als u niet reageert binnen de gestelde termijn ( een werkdag), gaan we ervan uit dat u geen belangstelling heeft. De volgende kandidaat wordt benaderd, u maakt dan geen kans meer op deze woning. Bovendien beschouwen we het uitblijven van een reactie als een weigering.

Zodra de woning is toegewezen, verplaatst deze zich naar uw Historische reacties. Hier ziet u ook wat uw positie voor de woning was.

Uitleg en informatie ?

x
Helpmodus is nu actief

De help functie is nu actief. Klik op het ?-icoon om uitleg te krijgen bij dat betreffende onderwerp. Klik nogmaals op "Help?" om de helpmodus te sluiten.