Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×
Onderwerpen

Welkom

Reageren op een sociale huurwoning


U mag maximaal vijf actuele reacties hebben. Let op de sluitingsdatum van de woning. Deze staat bij elke advertentie. Soms gelden er voor de toewijzing van een woning extra voorwaarden. Deze staan bij de advertentie.

Heeft u vijf actuele reacties, maar ziet u een interessantere woning? Dan kunt u een actuele reactie intrekken en opnieuw reageren. Na het sluiten van de reactietermijn kunt u uw reactie niet meer intrekken. Is de reactietermijn van een van uw actuele reacties verstreken, dan kunt u weer op een nieuwe woning reageren.

Het woningaanbod op de website wordt iedere dag ververst. Een woning staat minimaal vijf dagen op de website. In elke woningadvertentie staat tot wanneer u kunt reageren. Deze datum kan bij iedere woning anders zijn.

Op deze website vindt u bij Woningaanbod alle woningen die op dit moment beschikbaar zijn. Als u voor een woning in aanmerking wilt komen, klikt u bij de woningadvertentie op Reageren. Wij kunnen u helpen met het zoeken naar een passende woning en helpen met reageren.

 

Uitleg en informatie ?

x
Helpmodus is nu actief

De help functie is nu actief. Klik op het ?-icoon om uitleg te krijgen bij dat betreffende onderwerp. Klik nogmaals op "Help?" om de helpmodus te sluiten.